perjantai 25. marraskuuta 2011

Turhien luotujen tarpeiden hylkääminen

Hei luotaantyöntävän maailman hyljeksityt lampaat. Tuon teille ilouutisen tuonelasta, sillä nyt on mahtavat mahdollisuudet ostaa itsellesi lisää roskaa, joka pitää sinut vielä seuraavankin ikuisuuden rahan lempeän vallitsijan orjana. Tarjolla on suuret määrät kirjoja, cd/dvd-levyjä, astioita ja erilaisia huonekaluja. Kaikki tuotteet ovat mainiossa kunnossa ja niiden hinnoittelussa on käytetty äärettömän preussilaista "saat sen halvemmalla jos ostat sen nyt" taktiikkaa.

KaunispoikaVeSa siirsi vahvistimen ja kaiuttimet hyvään omaan huomaansa laimean pientä hintaa vastaan. Tuon myyntialoituksen positivoimana sai Wombo inspiraation siirtää "olohuone" ja "makuuhuone" toistensa paikoille, sillä nämä ilkeät kapitalismin ruumiillistumat "mitä ihmettä, eikö sun OLOHUONEESSA ole SOHVAA" eli luodut tarpeet ovat oleva ihmiskunnan luovuuden turmio. Joten kaikki saa lähteä, eikä lisää tule.

Löydettiin salaisesta lokaatiosta noin tuhat satsumaa ja mandariinia, joista emme valitettavasti voineet siirtää omistukseemme kuin murto-osan. Tämä uudenkaltainen omistussuhteen vaihdos, jota me mätääntyvät, haisevat ja puita halailevat ituhipit mielellämme käytämme hyväksi, on ollut vallalla viimeiset vuosikymmenet. Myös eilinen avocado-löydös oli mieltä piristävä. Ongelmaksi nousi avocadojen määrä, sillä niitä oli vaivaiset yksi. Hyvää guakamolea siitä silti tuli, hiukan liikaa sitruunaa siihen kaadoin.

Tässä on Wombon ja Shinzonin kirjahylly. Vinguta muovia ja se voi olla sinun. Kirjat lähtee myös.

Päätin pitää materian makoisa maanatai-nimisen festivaalin, jonka aikana luovun osasta omaisuuttani ja aluksi ajattelin antaa pois alla näkyvän 7,8cm pitkän oliivihain. Sen funktio on sama kuin oliivi haarukalla, materiaali on ainoastaan lämmintä kotimaista koivua. Ota nationalismi silmästäsi ja lähetä viesti, niin laitan tikun postiin. Koska kukaan ei sitä kuitenkaan halua olen järjestellyt sille viimeistä iltaa 24.12, jonka jälkeen se saa arvoisansa kohtalon saunan lämmikkeenä.


Tämä kaveri ei enään olekkaan De La Tojan suvun jäsen, vaan vahva ja itsenäinen oligarkki. Hän nauraa demokratialle ja orjuuttaa tuhansia kiilloittajia, jotka omalla hiellään kiilloittavat hänen kultaisten omakuviensa muotoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti