maanantai 7. toukokuuta 2012

Kampaamoleikin saavutuksia


 Wombon kampaamo sijoittui vuodelle 1600 + joitain synkkiä syklejä ja sen toimipisteenä oli Pariisi. Sain kunnian olla kampaamon ensimmäinen asiakas, sillä lafkan kaksikymmenvuotis taipaleen aikana ei muita ollut paikalle eksynyt. Palkinnoksi uhkarohkeudestani sain kuulla kampaajan matkoista ajoissa. Hän (Secret codename Lady "The Destroyer" Pocket) nimeämättömän aikamatkaajan avustuksella oli käynyt vuodessa kolmetuhatta katselemassa maailman muutosta.

Sieltä hänen hoiviinsa oli saapunut salaisuus jos toinenkin ja niiden avulla hän muokkasi maailmaa salaa muiden tietämättä. Ei monella muulla Pariisilaisella kampaajalla ole intergalaktista battlecruiseria parkkeerattuna takapihalle. No ei ole tälläkään, sillä halusin huijata, ilkeästi viilata linssiin ja syöttää silmämunat krokotiileille.

 Sain kauniin kiehkuran lahjaksi ihanalta kampaajalta.


 "The Destroyer" tuli futuristiseen kampaamooni kauniina sunnuntaina ja heti näin hiusten potentiaalin olla jotain muuta. Juotin asiakkaalleeni sopimus teen, jonka juotuaan asiakas hyväksyy seuraavat ehdot.

1. Täten aivosi, tietosi ja koko omaisuutesi on Lord Shinzon do style, HAIR and friends INC:N omaisuutta.
2. Luovutat 0,14 litraa vertasi kloonaus työhön, jotta voimme kloonata vertasi rajattomasti hämäriin käyttötarkoituksiimme.
3. Jos hiusten style epäonnistuu luovutat vapaaehtoisesti aivosi tieteen käyttöön. For Science.
4. Jos Lord shinzon tahtoo rakentaa Baby Trebuchet nimisen vauvoja, jotka kykenevät kannattamaan omaa päätään, laukovan laitteen on hänellä tämän sopimuksen nojalla oikeus se rakentaa. Laitteen eli Trebuchen laukaisemana vauva voi oppia anatomiaa / yleistä lääketiedettä (omaansa), kosmologiaa(yö lennot), maantiedettä, mekaniikkaa, fysiikkaa(putoamiskiihtyvyys), sekä kotimaista laatu musiikkia, Lennä Juri Gagarin lennä.

Päässä on kiinni kaikkien piraattien piraatti Herr Piggy. Hänellä ei ole yhteyksi Vegemestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti