keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tampere Guitar Festival 2012



 Mahtavan musiikin täyteinen viikko on ohi ja käteen jäi pieniä rakkuloita. HOHOH Ensimmäisenä esiintyy Cecilio Perera Aus Mexico ja hän esittää meille klassista kitaramusiikkia kotimaastaan. Rauhallinen vire sopii Ylöjärven kirkon suuriin saleihin, jotka täyttyvät sopivasti kitaran ystävistä. Pohtiessani sommittelua ja valon laatua, huomaan lempitähteni Betelgeuzen etääntymisen vähentävän kirkkoon tulevan valon määrää 0.4 lumenia ja osoitan taivasta pisimmällä sormellani ja heitän välittömän palautteen ilmaan.

Välitön palaute koostuu kauniista ja mattapintaisesta lasipullosta, jonka sisällä lilluu hiilivety atomeista koostuva meri. Tähän mereen on sullottu Egyptiläisestä pellavasta valmistettu käsin kirjailtu erittäin laadukas kangas.

Tästä tulee tähdelle pahamieli.

Cesilio Perera Ylöjärven kirkossa






  



  

Cecilio Perera Kujakollissa katsojina etualalla Boys from Brazil bändin jäsenet





  

 Cecilio Tamperetalolla, käytin ikkunaa heijastuspintana.

  

Duo Dryades Nokian kauniissa kirkossa soitti menevää musiikkia kymmenkielisellä kitaralla ja haitarin serkulla, jonka nimesin Kevin II.












 Alex Garrobe Espanjasta solisoi Tampereen Tuomiokirkossa klassista kitaramusiikkia.





 Tuomiokirkko on ihanan valoisa ja suomen kauneimpia kuvauspaikkoja. Alla Solin valo heijastuu lasimaalauksista penkkeihin ja kehystän kohteeni valopalloihin.


 Ricardo Gallen Tampere Talon pienessä salissa soittaa Bachia. Hänen sormet vilistävät kitaran kielillä epä-inhimillisellä nopeudella saaden aikaan kauniin ja rentouttavan soinnin.








 FingerStylen mestari Don Ross opettaa kuolevaisille miten kitaraa näpytellään ja viritellään.





 Brasilian lahja Multiversumin rajattomille lapsille Ymandu Costa, veti niin hyvän keikan, että Celso Machado (myös Brasilian lahja eliökunnalle) olisi voinut itkeä sen kauneudesta. Mahtavaa settiä.





 Mirta Alvarez at Tampere Talo


 Ihminen on oppinut istumaan, Wohuuuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti